Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής ΩΡΛ Εταιρείας Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου, με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλεί στο 19o Πανελλήνιο Συνέδριο ΩΡΛ το οποίο θα διεξαχθεί στις 2–5 Νοεμβρίου 2017, στο Ξενοδοχείο Hilton στην Αθήνα.

Το Συνέδριο αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση της Εταιρείας μας. Η κατά γενική αναγνώριση επιτυχία των εκδηλώσεων της Εταιρείας τα προηγούμενα χρόνια και η διαρκώς αυξανόμενη συμμετοχή, μας υποχρεώνει με αίσθημα ευθύνης, να προσδιορίσουμε πολυεπίπεδη επιστημονική θεματολογία στα γνωστικά μας αντικείμενα, προσβλέποντας στο βέλτιστο συνδυασμό στοχευμένου θεραπευτικού αποτελέσματος και ποιοτικής χειρουργικής παρέμβασης.

Φέτος σε μία προσπάθεια διεύρυνσης και ανανέωσης θα συμπεριλάβουμε αφ’ ενός θέματα που συχνά αντιμετωπίζουν οι νεώτεροι συνάδελφοι στην κάθε ημέρα πράξη και αφετέρου τα νεώτερα δεδομένα της έρευνας και τεχνολογίας.

Η συμμετοχή σας με παρουσίαση εργασιών, συμμετοχή σε στρογγύλες τράπεζες και η γόνιμη ανταλλαγή απόψεων, θα συμβάλει σημαντικά στην επιτυχία του Συνεδρίου.

Με χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε και προσδοκούμε στη συμβολή σας προς ανταλλαγή γνώσης, προβληματισμούς και συζήτηση.

Με θερμούς χαιρετισμούς,

Ι. Γιωτάκης

Πρόεδρος του Δ.Σ.
της Ελληνικής Εταιρείας ΩΡΛ
Χειρουργικής Κεφαλής & Τραχήλου

http://orl2017.gr/

orl2017banner